Forum wetenschap en spiritueel

 

 

Yvo en Sita bij Net5, SBS 6

Welkom bij Winworld paranormaal platform.

Een site met veel informatie omtrent spiritualiteit, wetenschap, opleidingen, workshops, dromenanalyse, dromen, horoscopen, tarot, kleurentherapie, spellen, interactief forum, en er komen steeds veel vernieuwende onderwerpen bij. Die zorgen voor uw bewustmaking, maar ook voor de onze. Iedere dag nemen we weer een stukje kostbare groei mee. Het is alleen aan uzelf wat u er mee doet of kan doen. ------> LEES MEER


Feng Shui

Een inleiding in de Feng Shui.Feng Shui

De woorden Feng Shui betekenen in het Chinees letterlijk Wind en Water. De Chinezen hebben hun omgeving lang geobserveerd en gezien dat sommige plaatsen beter zijn dan andere en voor eeuwen lang hebben ze de geomantiek gebruikt om de kwaliteit van hun leven te verbeteren.
Hedendaags wordt Feng Shui gebruikt als verfijnde kunst om geluk en welzijn te bevorderen in huizen en kantoren en begint zijn populariteit in het Westen te krijgen.
Het doel van Feng Shui is een complete harmonie te verkrijgen met de natuur. Vele aspecten van Feng Shui zijn gebaseerd op intuïtie en gezond verstand.


Algemene Regels voor buiten het huis: ........>>>>LEES MEER

 

Hersenen verschillen bij ochtend- en avondmensen

De manier waarop onze hersenen werken om aandachtig te blijven gedurende de dag verschilt bij zogenaamde ochtend- en avondmensen. Dit verschil wordt vooral duidelijk op het einde van de dag, wanneer de druk om te slapen groter wordt.

Dat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door het Centre de Recherches du Cyclotron van de Universiteit van Luik. Het onderzoek werd gepubliceerd in het tijdschrift Science.

Slaapneigingen
Twee verschillende processen zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze cognitieve vaardigheden gedurende een normale dag. Aan de ene kant stijgt de neiging om te slapen terwijl de dag vordert om vervolgens te verdwijnen gedurende de nacht. Dat wordt het zelfregulerende proces genoemd.

Aan de andere kant wordt het niveau van alertheid gereguleerd door een circadiaans ritme (24-uurritme) waardoor het signaal om wakker te blijven stijgt tijdens de dag en daarna weer afneemt aan het begin van de nacht. ....... HIER

 

huis gaudi met orb's

Paranormale orbs

Van paranormale orbs wordt beweerd dat ze zich meer voordoen in bespookte gebieden, of dat ze de geesten zijn van overledenen. In deze typen van orbs worden soms gezichtskenmerken waargenomen, met onderscheidbare expressies, soms kenmerken van bekende personen. Sommigen beweren dat men kan vast stellen aan de grootte van de orb, de manier van leven en de impact dat de persoon had tijdens zijn leven.

Een andere visie in paranormale orbs is dat deze orbs van een niet menselijke entiteit/geest zijn. Blauwe en rode orbs symboliseerend engelen en duivels. (een andere kleurverdeling is om het geslacht van de orb vast te stellen: blauw is de kleur voor mannelijke geesten, rood is de kleur voor vrouwelijke geesten.)

........>>>>LEES MEER

Volg meer nieuws aangaande dit onderwerp op het Forum

 

Colloïdaal Zilver, geeft gezondheid aan miljoenen, aan u zelf, uw huisdieren, vogels, koeien en of paarden.

De voordelen van zilver voor de gezondheid zijn al millennia bekend. In oude beschavingen hielden de rijken hun water in zilveren vaten zodat er geen bacteriën in zouden kunnen groeien. Romeinse soldaten deden een zilveren muntstuk in hun mond als bescherming tegen ziekte. Amerikaanse pioniers deden vaak een zilveren dollar in hun melkcontainers om het langer houdbaar te maken.
In 1834 druppelde F.Crede, een Duitse kinderarts, 1% zilvernitraat in de ogen van pasgeboren baby’s, hierdoor werd bijna volledig blindheid als gevolg van ziektes tegengegaan. Pas in de laatste jaren van de 19e eeuw begonnen Westerse wetenschappers te onderzoeken wat al duizenden jaren bekend was in de Oosterse medische wereld....... dat zilver een bewezen bacteriebestrijder is!

Colloïdaal Zilver kan erg effectief zijn op koortslip, allergische reacties op cosmetische producten, voetschimmel, wratten, puistjes en andere onzuiverheden van de huid. Maar ook bij een tal (meer dan 650) van andere ziekten is colloïdaal met succes ingezet.

Lees verder voor de volledige werking, ziekten en allergieën . .......>>>>LEES MEER

 

Maandhoroscoop ...........>>>>LEES MEER

 
   

 

WEBRINGS

Powered by WebRing.
 

Powered By Ringsurf

 

 

 


 

 

 

 

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

__________________

 

Orakels


Teken Gastenboek

GastenboekSpritueel Forum

Winworld ©

Publisher Website!