HOME:

 

 

Het kind in de tijdstunnel naar een nieuwe mensheid

 


De fase waarin we hier en nu op aarde leven, noem ik - de tijdstunnel naar een nieuwe dimensie - . Waarin de nieuwetijds mens nieuwetijdskinderen in huis krijgt en deze ondersteunt en begeleidt naar een nieuwetijdse zelfontplooiing.

 
Door Armaan Sadhoe
 
Kids_holding_handsHet uitzoeken van nieuwe maar direct herkenbare benamingen voor nieuwetijds onderwerpen laat ik, oude generatie, open voor de volgende generatie. Die met haar verruimde begrip en bevattingsvermogen, haar eigentijdse termen en benamingen gaat bedenken. Zonder dat het nieuwetijdskind beperkt wordt door oude bakens die door verlopen generaties zijn achtergelaten. Hier praat ik dus gewoon over, nieuwetijdse dimensie, nieuwetijdse mens, het nieuwetijdskind, nieuwetijds enzovoort.

Ik kan nu allerlei feiten gaan opsommen om aan te tonen dat we, op een versnelde manier naar een nieuwe tijd toe gaan, maar dit is, denk ik, overbodig. Het moet al voor iedereen duidelijk zijn dat we op weg naar een nieuwe tijd zijn.

Volgens mij is ook het natuurlijke proces van de menselijke evolutie in vele versnellingstunnels terecht gekomen, na een lange periode van onderdrukt te zijn geweest.

Als illustratie hiervan kan ik alleen maar een nieuwetijds vulkaan bedenken. Namelijk een stratovulkaan die genoeg druk heeft ontwikkeld om in alle heftigheid uit te barsten terwijl de hoofdkrater door de tijd heen volledig verstopt is geraakt door een enorm rotsgebergte. De grote druk binnenin perst het hete magma met onvoorstelbare krachten door ongewoon smalle openingen naar buiten. 

En hier komen de nieuwetijdskinderen in zicht.

Voor de duidelijkheid het volgende;
De groeiende groep van kinderen met ADHD, DHD, ADD, AHD, tot aan HJS (Hang Jongeren Syndroom) enzovoort, zijn - over het algemeen - een product van onze kapitaalbeschaving. Waarin het kind/de nakomeling uit het middelpunt van het menselijke leven is vervangen door materieel bezit en luxe. Deze twee zijn op hun beurt weer de begrenzingen en tegelijkertijd de zwaaiende knuppel van onze kapitaalbeschaving tegenover de bijbehorende moderne slavernij.
 
Ik praat met recht over slavernij want als u als ouder, alleen maar om te overleven, geen tijd overhoudt om uw kind persoonlijk genoeg aandacht te geven en het door het leven heen, naar een eigen toekomst te begeleiden, dan kunt u onmogelijk praten over - Vrijheid - .
En ik haal dit onderwerp bewust hier aan, hier waar we praten over - opvoeding - en - het nieuwetijds kind - omdat we nu de mogelijkheid hebben om de oude orde om te buigen naar een meer mens gerichte, evenwichtiger verdeelde toekomst.
 
Als eerst moet het kind, elk kind, zo vroeg mogelijk terug in het middelpunt van de samenleving. En dit kan geen enkel kind zelf bereiken.

Zoals de vraag die naar voren kwam:
"Dit is allemaal mooi en waar, steeds meer ouders zien dit ook in en zullen op termijn hieraan meewerken.
Maar wat kunnen we hier en nu voor ons kind beginnen te doen?”


Ja, hoe ondersteunen en gidsen we onze kinderen naar een optimale zelfontplooiing toe? 

Maar voor de duidelijkheid even terug naar - het nieuwetijdskind -. We hebben al duidelijk gemaakt wie we niet direct tot de groep van het nieuwetijds kind rekenen. Voor ons gelden de volgende aanwijzingen voor het nieuwetijdskind:
  1. Het nieuwetijdskind heeft een hoge mate van Zintuiglijke Sensitiviteit die veel langer dan bij het gemiddelde kind open blijft. (Lang na het vijfde jaar)
    Elk kind wordt namelijk met een zekere mate aan Zintuiglijke Sensitiviteit geboren, dit is heel natuurlijk. Normaliter wordt deze aangeboren ‘innerlijke’ sensitiviteit heel gauw verwisseld voor het aanpassen aan de aardse omgeving en ‘uiterlijke’ communicatie. 
  2. Het nieuwetijdskind heeft een hoger dan gemiddelde tot zeer hoge intelligentie. Voorwaarde ook hierbij is dat het de ruimte en begeleiding van de ouders krijgt om deze ‘sensitiviteit’ te behouden en verder te ontplooien.
  3. Het nieuwetijdskind ontwikkelt al heel jong een uitzonderlijke taal - en uitdrukkingsvaardigheid. En vaak ook meerdere aspecten van bewustzijn en vaardigheid die de ouders steeds verbaasd doet staan.
  4. Aan deze verkorte lijst wil ik nog een kenmerk toevoegen, namelijk, het nieuwetijdskind is meestal een ‘huilbaby’ (protesteert de engel tegen dit onprettig aards leven?) en kan zelfs de hele peuterperiode ‘onvoorspelbaar’ blijven.
    Maar met een liefdevolle opvang en begeleiding van beide ouders, wordt het op een eigen manier een vrolijk kind en gaat een hoge mate van verantwoordelijkheid tonen naar ouders, gezin en omgeving toe. Dit zult u merken aan de vele weloverwogen initiatiefvoorstellen die het steeds op een heel verstandige manier ter overleg zal aanbieden. Vanaf heel jonge leeftijd.

Deze groep nieuwetijdskinderen die ik hierboven noem, zijn het topje dat we direct aan kunnen wijzen.

Hiernaast zijn er vele nieuwetijdskinderen die verloren gaan in - de grote massa -. Wat heel jammer is want elk nieuwetijdskind komt naar de aarde als een lichtbaken, niet alleen voor de ouders en directe omgeving maar voor de gehele mensheid. (Hoe dit werkt, leg ik elders helemaal uit.)
 
Al voor de geboorte bijvoorbeeld kan het nieuwetijdskind zich helemaal afgesloten hebben voor de wereld waarin het terecht zal komen of gereed zijn om steeds dwars te gaan liggen. U mag zelf raden hoe dit kan gebeuren.

Na de geboorte kunnen omgeving en omstandigheden het zeer intelligente nieuwetijdskind ertoe brengen om zich al in de eerste maanden tot jaren ‘af te sluiten’. Tegen de tijd dat het al met taal weet om te gaan, zal het intuïtief bepaalde woorden omzeilen.

En dan hebben we het deel nieuwetijds kinderen dat verzeilt raakt tussen de patiënten van de psychotherapeuten, psychiaters, paragnosten enzovoorts.

Gaat u dus heel doordacht om met uw (nieuwetijds) kind.

En vergeet voor geen moment dat u de eerste en de belangrijkste gids voor uw kind bent.

Zonder uw duidelijke regels en richtlijnen is het kind gauw verdwaald en een gemakkelijke prooi voor blokkerende invloeden en negatief benutte impulsen.

Geen enkel kind ziet, naast materie en het lichaam dat het in een paar jaar leert kennen en benutten, de grens tussen fantasie en realiteit van andere waarnemingen in.

Hier wil ik dus even wijzen op een ander aspect waarmee we als ouder rekening moeten leren houden, namelijk, de (natuurlijke) primaire impulsen waarmee elk kind geboren wordt. In deze fase naar de nieuwe tijd, moet u even denken aan de vulkaan die ik eerder aanhaalde. Als ouder bent u de eerste die extra sterke (primaire) impulsen in het kind zult herkennen. Met de juiste informatie bent u dus de beste persoon om het kind al heel vroeg te ondersteunen deze extra energieën te kanaliseren en nuttig te gebruiken. Dit onderwerp van de primaire impulsen ga ik, hopelijk gauw uitgebreid belichten en bespreken.  

Lees verder op Symbolic.be
bron: Niburu

 

U kunt verder discussiëren op het FORUMVoor afspraken bel of mail ons:

06 408 142 16

Teken Gastenboek

Gastenboek

 

 


Winworld ©


 

WIN een consult van WinWorld (30 minuten)

Nederland: sms WIN (spatie) CONSULT naar 3010 0,60 p.o.b. maximaal 1 bericht(en)

Wilt u een live consult?

Maak dan a.u.b. eerst een afspraak

__________________

 


 

Spritueel Forum